06 28307774
06 28307774
{emaillink}
06 28307774
{emaillink}

Of u nu als particulier of als bedrijf een feest wilt geven, wij hebben diverse winterse verrassingen voor u! Van het eten en de drankjes tot en met de aankleding, bij ons zult u versteld staan van de mogelijkheden!


Winter barbeque

Vanaf 20 personen
Vanaf € 18,50
per persoon

Met wintersteak, salzburgerspek, braadworst met broodje en zuurkool, broodje hamburger, winterspies, Beierse aardappelsalade, diverse sauzen en vers gebakken brood. Met brandende barbecue en kok!


Hollands Winterbuffet

Vanaf 20 personen - 3 hapjes per persoon
Vanaf € 15,50
per persoon

Heerlijke verse stamppot boerenkool, zuurkool of hutspot uit eigen keuken. Geserveerd met hachee, rookworst of braadworst. 
(Afhankelijk van de groepsgrote bepalen wij het aantal soorten stamppot en vlees)


Het grote winterpan buffet

Vanaf € 18,00
per persoon

De “braadmeester” bereidt heerlijke braadworst, warme beenham, Tiroler varkensreepjes, Schwarzwalder schinken en zuurkoolstamppot.
Heerlijk!

Vanaf 40 personen incl. kok


---- zopie

Als aanvulling bij de gerechten
Vanaf € 2,75
per persoon

Glühwein en warme chocolademelk met slagroom (en rum) en Jägermeister.De buffetten zijn incl. borden, bestek en servetten. U kunt alles vuil aan ons mee geven wij doen graag de afwas voor u!


Activiteiten


Jeffs Tappas buffet

In een Spaanse tapasbar vindt u een boeiend assortiment kleine hapjes. Diverse vleeswaren en kazen in aardewerk schaaltjes, warme gerechtjes en ingelegde etenswaren aan prikkers. 
U krijgt zo de kans om met verschillende smaken kennis te maken. Wilt u dit thuis beleven? Wij kunnen de Spaanse zon ook bij u thuis laten schijnen!

Jeffs hapjes de luxe

Jeffs Party catering levert heerlijke borrelhapjes in Bollenstreek voor iedere gelegenheid.
Eenvoudig of extreem luxe, met bijzondere wensen en desgewenst rekening houdend met speciale dieetwensen van uw gasten. Wij maken ze voor u!